Zldsges-pests tszta.
2007.07.08. 22:09
Hozzvalk: 20 dkg. tszta, 20 dkg. mozzarella, 2 dl. fztejszin, 1 veg zld pesto, 2 evkanl olvaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 fej vrshagyma, 1 evkanl liszt, 3 db. paradicsom, 1 kisebb padlizsn, 1 cukkini, 2 kaliforniai paprika, bazsalikom, s, bors zls szerint.
Elkszts: Mossuk meg folyvz alatt a zldsgeket, s szeleteljk apr darabokra. Forrstsuk fel az olvaolajat, s keverjk bele a zldsgeket. Ha megpuhultak, adjuk hozzjuk a lisztet, s jl dolgozzuk ssze. A pestt keverjk el a tejsznnel, s a fszerekkel egytt ntsk a mrtshoz. Pr percig hagyjuk, majd vegyk le a tzrl. Fzzk ki a tsztt,majd egy kiolajozott tzll tlban rtegezzk a mrtssal,gy, hogy a tetejre a zldsges ragu kerljn. Osszuk el rajta a vkony szeletekre vgott mozzarellt, s sssk adig, amg a sajt meg nem pirul.
|