Chilis padlizsán
2007.06.19. 20:14
Hozzávalók:1 szál új hagyma, 2 paradicsom, 1 padlizsán, fokhagyma, kurkuma, chili, bors, koriander, natúrjoghurt
Elkészítés: Forrósítsunk fel serpenyőben 1 teáskanálnyi olívolajat és egy picit pirítsuk meg rajta a felkarikázott újhagymát.Adjuk hozzá a lereszelt fokht és a felkarikázott paradicsomot. Tetszés szerint héjastól vagy anélkül kockázzuk fel a padlizsánt, és pár perc párolás után adjuk hozzá a paradicsomos-hagymás keverékhez. Picit pároljuk össze, szórjuk meg alaposan chilivel, ésa többi fűszerrel. Öntsünk alá nagyon kevés vizet, és fedő alatt pároljuk uhára. Amikor már minden megpuhult, öntsük rá a joghurtot, szórjuk meg korianderrel vagy petrezselyemmel, keverjük össze és máris kész
|