Étkezde : Grillezett kecskesajt paradicsommal |
Grillezett kecskesajt paradicsommal
2007.07.08. 22:00
Hozzávalók: 20 dkg kecskesajt, 2 db paradicsom, kis pohár olivaolaj, só, bors, oreganó, bazsalikom ízlés szerint, 5-6 evőkanál pesto
Elkészítés: Alaposan mossuk meg és csumázzuk ki a paradicsomot. Szeljük vékony karikákra, locsoljuk meg kevés olívaolajjal, fűszerezzük meg ízlés szerint. A kecskesajtból vágjunk ujjnyi vastag szeleteket. A grillsütő rácsára terítsünk alufóliát, helyezzük rá a fűszeres paradicsomszeleteket., és fedjük le őket kecskesajttal. Toljuk be a grillsütőbe, és várjunk egészen addig, míg a sajtok teteje aranybarnára nem sül. Ha kész, kenjük be pestóval, és melegen tálaljuk.
|